Harwany
Pati Ikan Haruan Harwany
Protin yang terdapat dalam Pati Ikan Haruan Harwany balk untuk meningkatkan daya keupayaan dan memperbaiki tisu badan anda.
Pati Ikan Haruan Harwany dihasilkan daripada ikan haruan bermutu tinggi dengan ramuan tradisional yang diproses dengan teknologi terkini di bawah peraturan GMP yang ketat.
Amalkan kesegaran dan rasa ash ikan haruan setiap hari sebagai sebahagian diet kesihatan anda.
Our flagship products includes: Bird's Nest, Essence of Chicken and Essence of Fish.

Original
Ikan haruan mengandungi kebaikan semula jadi protein, asid amino dan mineral yang mudah diserap oleh badan. la adalah sesuai untuk penggunaan selepas penyakit, pembedahan, pra / pos kehamilan, dewasa yang bekerja dan pelajar sepanjang tempoh peperiksaan. la menawarkan manfaat kesihatan yang sangat baik untuk semua peringkat umur.

Gamat
Gamat telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan sistem imun badan, meningkatkan peredaran darah, menggalakkan kecergasan, dan rupa kulit. Pati ikan haruan gamat lebih berkesan dan membantu penyembuhan luka-luka dengan lebih cepat.

Ginseng Amerika
Ginseng Amerika herba telah digunakan untuk beribu-ribu tahun untuk meningkatkan kesihatan. Pati ikan Haruan yang telah dicampur Ginseng Amerika baik untuk mengurangkan kolesterol, meningkatkan tenaga dan daya tahan, mengurangkan keletihan dan kesan-kesan tekanan, dan mencegah jangkitan. Ginseng Amerika adalah salah satu makanan tambahan anti-penuaan yang paling berkesan, dengan keupayaan mengurangkan beberapa kesan utama penuaan seperti degenerasi sistem darah dan meningkatkan keupayaan mental dan fizikal.

Aloe Vera
Aloe Vera merupakan pelembap kulit yang sangat balk. la membekalkan oksigen kepada sel-sel kulit seterusnya meningkatkan kekuatan dan sintesis tisu kulit. la meremajakan dan menghidratkan kulit, dan menjadikannya lebih sihat. Gabungan pati ikan haruan dan aloe vera memberi kesan yang bailk pada pemulihan kulit. Tambahan aloe vera dan kurma sedap diminum dan tidak terasa hanyir.